Strong Viking Run Mud Edition

Eind maart heb ik meegedaan aan de Strong Viking Run Mud Edition. Samen met 2 neven hebben we begin september 2013 het idee omarmd om deze run te klaren. Niet de 7 kilometer, want dat zou geen uitdaging zijn dachten we, maar de 14 kilometer. Misschien aardig om te vermelden dat ik in september nog geen kilometer kon hardlopen, laat staan veertien. Het weer zat mee, het bleef droog én de zon scheen, maar het water was niet warm te noemen. Uiteindelijk heb ik de Strong Viking Mud Run in 1:59:03 afgetikt en mag ik mezelf een viking noemen :)

Van mijn beste kant... Schild en hamer lijken niets te wegen, tot de hindernis komt.... Eind maart, geloof me maar dat dit koud was.... Ja. Trots.

De officiële aftermovie is te bewonderen na de break

Inmiddels is hardlopen een onderdeel geworden van mijn weekritme en loop ik 3 tot 4 keer in de week hard.

review Mudrun http://obstakels.com/2014/04/03/review-strong-viking-mud-edition/