Vanaf nu helemaal onbereikbaar met UPC Horizon!

Voor wie mijn vriendin, de kinderen of mij probeer te bellen op de huistelefoon: wij hebben UPC Horizon en zijn totaal onbereikbaar via huistelefoon of internet. Internetten kunnen we alleen bij mij op kantoor, want ook dat werkt niet naar behoren (lees: niet). DUs ook geen Skype, facebook of wat dan ook. Dit ‘ongemak’ duurt tot 5 december, want pas dan komt de monteur om te kijken naar de interne modembox. Bij UPC hebben ze het kennelijk druk.

Geen extra sinterklaasjournaals kijken via de website (dochter), geen bloon spellings huiswerk (zoon), geen vakantieveiliging & Marktplaats voor min vriendin en niet meer kunnen werken of klanten kunnen ondersteunen in de avonduren voor mij tot 5 december.

Mocht u zelf op het punt staan om een UPC Horizon abonnement af te sluiten dan zeg ik METEEN DOEN! Echt het hele gezin zal je er dankbaar voor zijn.

We flessenposten!