@sinterklaas: Lieve Sint Nicolaas…

Ik ben nagenoeg het hele jaar braaf geweest en nu wil ik graag van u een Lego Death Star.

Voor de prijs hoeft U het niet te laten, lieve Sint, want hij is afgeprijsd van €499,- naar €439,- bij Wehkamp. U kunt er zelfs gespreid betalen!

De details rechtsstreeks van de Wehkamp.nl.

Voor de echte Star Wars-fan! Deze Lego Death Star is 41 cm hoog en 42 cm breed en bestaat uit 3808 stukjes. De Death Star was de codenaam van een zeer krachtig en tegelijkertijd afschrikwekkend wapen. Ontwikkeld door het Galactisch Keizerrijk.

Afschrikkingswapen
Death Star is een immens ruimtestation met een wapen om complete planeten te verwoesten. Het Galactisch Keizerrijk heeft de Death Star ontworpen als afschrikkingswapen, bedoeld om complete beschavingen te elimineren. De gigantische constructie gold als het ultieme bewijs van de kwade geest van het Keizerrijk, van het geloof in superieure technologie en staatsterreur. Het station had een grote hoeveelheid turbolasers en een sterke trekstraalprojector.

Primaire laser met enorme vuurkracht
De grote schotelvormige deuk in het verder vrijwel volmaakt ronde ruimtestation was het hoofdwapen. Deze primaire laser had een vuurkracht die groter was dan die van de helft van de volledige Galactische sterrenvloot. Deze werd slechts één keer gebruikt. Namelijk in een poging de gevangengenomen prinses Leia Organa te laten verklappen waar de basis van de Rebellenalliantie zich bevond. En om de vuurkracht te demonstreren aan het hele Galactische Keizerrijk, richtte Grootmoff Tarkin de superlaser op de vredige wereld Alderaan. De laser veranderde met één schot de planeet Alderaan en zijn volledige bevolking in een wolk ruimtepuin. Later ging de Death Star richting Yavin om het hoofdkwartier van de rebellen te vernietigen. De Rebellenalliantie zette alle beschikbare schepen in tegen de Death Star.

Verbazingwekkend gedetailleerd
Geniet opnieuw van de actie en het avontuur van de Star Wars films met deze fantastische Death Star speelset! Dit verbazingwekkend gedetailleerde ruimtestation bevat een ongelofelijke reeks van scènes op schaal, bewegende delen, karakters en onderdelen uit Episodes IV en VI op zijn meervoudige dekken, inclusief de Death Star controlekamer met monitor, ronddraaiende turbolaser, hangar met TIE Advanced starfighter, tractor beam controle, Emperor’s troonkamer, gevangenis, laserkanon, Imperial vergaderkamer, robot onderhoudfaciliteit, de krachtige Death Star superlase en nog veel meer!

Kenmerken:

  • inclusief 24 mini-figuren en robots, plus het helemaal nieuwe Dianoga afvalverwerkingsmonster
  • inclusief mini-figuren: Luke Skywalker, Han Solo, Obi-Wan Kenobi, C-3PO, R2-D2, Princess Leia, Chewbacca, Luke Skywalker (Jedi Knight), Darth Vader, Grand Moff Tarkin, Emperor Palpatine, 2 Stormtroopers, 2 Emperor’s Royal Guards, R2-Q5, en muisrobot
  • de Death Star is 41 cm hoog en 42 cm breed
  • bestaat uit: 3808 stukjes