Social Media Club 024

Op dinsdag 31 november 30 november is het de tweede avond van de Social Media Club 024 (#smc024). De eerste heb ik gemist, net als de Twitnick in de Goffert. Die van morgen ga ik echter wel naartoe. De linkse Nijmeegse instelling gecombineerd met een doortastend en aanstekelijk enthousiasme van een aantal locale individuen zorgt ervoor dat hier zaken worden gerealiseerd die in andere steden wellicht voor onmogelijk worden gehouden, maar zeker niet onmogelijk zijn! Wat dacht je van een co-werkplek met 32 werkplekken gerealiseerd door te netwerken en gebruik te maken van sociale overwaarde (u zei?). En dit soort concepten vind ik nou machtig!
Kijk eens naar het onderstaande filmpje van Nils Roemen, spreekt morgen ook. Hij legt je uit wat hier dan wel niet gerealiseerd is. En let even op het aanstekelijke enthousiasme. Snap je wat ik bedoel?

Nils Roemen | De Waarmakerij | #sui21 from Frank Zijlstra on Vimeo.

Check hier nog even een rondleiding door de Waarmakerij door Nils en Juul.

2 Responses to “Social Media Club 024”

  1. Ilse

    Was een leuke en interessante avond! Veel nieuwe mensen (getracht te) leren kennen. Maareh.. in mijn kalender heeft november toch echt maar 30 dagen ;)

  2. Réan

    klopt, November heeft maar 30 dagen, vlaagje van verstandsvernogwattes. Meteen maar even aangepast :)