Strong Viking Run voorpret….

Het OCR seizoen start morgen weer voor mij. Morgen om 10:00 sta ik weer in startvak Odin (19km wedstrijdvak) van de Strong Viking Run Mud Edition. Ik zie het als mijn nul-meting, want na een winterperiode waarbij ik bar weinig uitvoerd heb door wat pijntjes, zal het zeker niet vanzelf gaan..

De vrienden van Obstakels.com verkenden het parcours voor en het zweet brak me uit bij het zien van de verschillende obstakels. Gezonde zenuwachtige spanning, want allememaggies… wat heb ik er zin in! OORAAH!!

Voor de liefhebbers: bekijk het hele parcours na de break

parcours-mud-edition

 

*update*
de Strong Viking Mud Edition ligt inmiddels al even wachter ons. Uiteindelijk ben ik gefinished in 2 uur, 37 minuten en 10 seconden. In mijn leeftijdscategorie (man 35 – 39) ben ik als 18e van de 32 deelnemers gefinished. Veel last gehad van kramp en aardig wat deelnemers met onderkoeling zien uitvallen.  Geen slechte nul-meting, maar helaas niet gekwalificeerd voor het WK.

De details van mijn run zijn terug te zien op mijn Garmin-Connect pagina.